Dokumentácia GDPR

Bezpečnostný projekt

Naša spoločnosť vám ponúka profesionálne riešenie pre zabezpečenie ochrany osobných údajov.

Pri nami vypracovanom bezpečnostnom projekte, bude ochrana osobných údajov vo Vašej spoločnosti v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov. Dodržiavaním vypracovaných opatrení sa zvýši bezpečnostná úroveň Vašej spoločnosti, čím stúpne kvalita Vašej práce a kredit Vašej spoločnosti v očiach Vašich obchodných partnerov.

Bezpečnostný projekt tvoria tri časti a to:

  • Bezpečnostný zámer
  • Analýza bezpečnosti informačného systému
  • Bezpečnostné opatrenia

Naša spoločnosť pre Vás zabezpečí:

  • odborné poradenstvo v oblasti ochrany osobných údajov
  • analýzu stavu spracúvania osobných údajov vo Vašej spoločnosti,
  • identifikáciu Vašich povinností v zmysle zákona o ochrane osobných údajov,
  • vypracovanie kompletnej bezpečnostnej dokumentácie,
  • prijatie opatrení na ochranu osobných údajov
  • vypracovanie kompletnej dokumentácie pozostávajúcich z:
    • evidenčných listov pre jednotlivé informačné systémy,
    • oznámení informačných systémov Úradu na ochranu osobných údajov,
    • osobitnej registrácie informačných systémov Úradu na ochranu osobných údajov,
    • poučenia pre oprávnené osoby,
    • poverenia (odvolania) zodpovednej osoby,
    • poučenia o povinnosti mlčanlivosti,
    • zmluvy medzi prevádzkovateľom a sprostredkovateľom,

Po spracovaní bezpečnostného projektu a prijatí bepečnostných opatrení pre Vašu spoločnosť do budúcna zabezpečíme aktualizáciu bezpečnostnej dokumentácie v súlade s požiadavkami zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.